Over ons

Stroopwafel & Zo is een bedrijf wat door de jaren heen stroopwafels verkoopt op braderien en evenementen en allerlei andere leuke feesten en partijen.

Onze stroopwafels zijn volgens oud gouda’s recept vervaardigd en op autentieke wijze gebakken.

Elke week worden onze stroopwafels vers gebakken en direct naar consument gestuurd of vanuit ons mega stroopwafelblik verkocht.

Onze wafels worden gevuld met heerlijke roomboterstroop met een vleugje kaneel, wat de smaak tengoede komt van onze heerlijke wafels.

Omdat onze wafels erg aanslaan zijn we inmiddels ( ook in het buitenland ) ook ander producten van onze wafels gaan produceren.

Op onze site kunt u van alles hier over terugvinden van onze heerlijke wafels tot mooie kado pakketten.

Onze producten worden door ons zelf vervaardigd en gestuurd zodat we met 100% kunnen zeggen u krijgt een heerlijk vers product.

Inmiddels heeft de horeca en de bakkerijwereld ook onze producten weten te waarderen en leveren wij inmiddels aan restaurants bakkerijen

en diversen andere bedrijven onze producten.

Speciaal voor de horeca hebben wij de stroopwafelcoupes ontwikkeld voor heerlijke desserts en te gebruiken als voor gerechten. Tevens

zijn deze stroopwafel coupes inmiddels ontdekt door de foodtrucks die deze coupes weer gebruiken ipv plastic om zo mee te denken aan t mileu.

dus u krijg bijv. een heerlijke tosti uit zo,n coupe en heeft gelijk een lekker bakje om op te eten en daarmee helpt u mee de plastic berg te verminderen.

Ook onze eetbare borden nemen een klein plaatsje in bij div eetgelegenheden. een eetbaar bord mooi opgemaakt met een heerlijke frisse salade

hoe leuk is dat salade weg bord weg.

Verder staan onze ontwikkelingen niet stil en staan open voor veel opties en ideeen dus zijn deze altijd van harte welkom.

Mocht u zelf zoiets hebben het lijkt mij geweldig om ook met stroopwafels iets te gaan doen. wij begeleiden u van a tot z.

door onze ervaringen in div. sigmenten kunnen wij u op weg helpen om zelf stroopwafels te gaan bakken. Wij kunnen alle apperatuur leveren

en alle ingredienten wat u daarvoor nodig heeft. Neemt u gerust kontakt met ons op voor meer informatie.